Zorgtoeslag aanvragen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Via de site van toeslagenaanvragen.net kunt u eenvoudig zelf uw zorgtoeslag aanvragen. U beantwoord een aantal vragen, en krijgt dan direct te zien op welk bedrag aan zorgtoeslag u recht heeft, en kunt deze vervolgens direct aanvragen. Indien u geen toeslagpartner heeft kan dit zelfs nog gemakkelijker, via de onderstaande website:

Zorgtoeslag

Tot 1 september 2017 kunt u nog zorgtoeslag aanvragen voor 2016.

Heeft u zorgtoeslag aangevraagd, en veranderd er iets in uw situatie? U heeft dan 4 weken de tijd om dit door te geven aan de Belastingdienst. Doet u dit niet op tijd, dan loopt u het risico op een boete.

Normaliter heeft u voor het aanvragen van zorgtoeslag of het doorgeven van een wijziging heeft u uw DigID nodig. Deze kunt u gratis aanvragen bij de overheid. Via onze website kunt u de zorgtoeslag aanvragen zonder uw DigiD, dit komt doordat wij actief zijn als intermediair van de belastingdienst en dus op basis van uw burgerservicenummer de aanvraag voor u kunnen indienen. Grote voordeel hiervan is dat er altijd een foutloze aanvraag wordt ingediend waar uw toeslag maximaal wordt berekend en uitgekeerd. Daarnaast is de verwerking sneller dan de standaard 13 weken die het normaliter kan duren.

1.055 gedachten over “Zorgtoeslag aanvragen”

  1. Duidelijk uitgelegd.

    Ter toevoeging van dit artikel:
    Het is verstandig je zorgtoeslag te gaan berekenen voor dat je deze aan gaat vragen. Zo krijg je een inzicht op hoeveel toeslag je maandelijks kan ontvangen. Met een beetje geluk had je vorig jaar ook al recht op zorgtoeslag en kan je nog een x bedrag terug vragen van de belastingdienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.